Matúš Putnocký na skúške v Ruchu Chorzów

NETKY.SK • 8 Január 2015, 13:43 • 2 min
Matúš Putnocký na skúške v Ruchu Chorzów

CHORZÓW - Poľský futbalový klub Ruch Chorzów testuje slovenského brankára Matúša Putnockého. Tridsaťročný rodák z Prešova, ktorý posledné tri mesiace strávil v MFK Ružomberok, sa objavil na štvrtkovom tréningu účastníka tamojšej Ekstraklasy.

slovakia

left justify in out

Vedenie chorzówského klubu pravdepodobne hľadá náhradu za doterajšiu jednotku medzi troma žrďami Krzysztofa Kaminského, ktorý má namierené do Japonska.

 

Putnocký v závere minulého roka avizoval, že ak mu nevyjde angažmán v zahraničí, pomôže v jarnej časti sezóny 2014/2015 Ružomberku. "Rozprávali sme sa s trénerom Galádom, ale už pred mojím príchodom zo Slovana som vravel, že by som rád vyskúšal zahraničie. Nechceme nič nechávať na poslednú chvíľu, takže sme sa dohodli, že ak si do konca januára nič nenájdem, pomôžem Ružomberku," povedal vtedy odchovanec bardejovského futbalu. 

 

Putnocký stál na jeseň v bránke Ružomberka v šiestich dueloch, mužstvo v nich vyťažilo osem bodov. V minulosti člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie si predtým spravil dobré meno v Košiciach a v Slovane Bratislava, krátko hosťoval aj v Nitre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies