Matúš Hronský je najmladším hráčom v histórii ligy

NETKY.SK • 6 December 2018, 13:31 • 2 min
Matúš Hronský je najmladším hráčom v histórii ligy

PRIEVIDZA - Odchovanec prievidzského basketbalu Matúš Hronský sa stal najmladším hráčom v histórii slovenskej ligy.

slovakia

left justify in out

Debut za seniorský tím Prievidze absolvoval vo veku 15 rokov, 5 mesiacov a 1 deň v zápase najvyššej slovenskej súťaže proti Komárnu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lefthanddunk#iamback#MBA#PD#25

Príspevok, ktorý zdieľa Matúš Hronský (@matushronsky),

 

"Je to pre mňa úžasný pocit, keď môžem nastúpiť po boku osobností ako Rišo Körner alebo Marek Jašš. Viem, že sa mám vedľa koho posúvať a naučiť sa čo najviac. Cieľom je stále sa zlepšovať a posúvať sa na najvyššiu úroveň, na akú som schopný," uviedol Hronský pre klubový web pdbasket.com.

Generálny manažér BC Prievidza Marko Batina sa rovnako pozitívne vyjadril k štartu Hronského. "Som veľmi šťastný, že Matúš Hronský v sobotu absolvoval svoju premiéru v drese BC Prievidza. Má talent a dobrý prístup k basketbalu, vďaka ktorému veľmi napreduje. Rátame s ním aj v ďalších zápasoch a veríme, že ostane rovnako pracovitý a zdravý. Svoju budúcnosť má v rukách a v ďalšom progrese mu chceme pomôcť," skonštatoval.

Ani asistent trénera BC Maroš Helmécy neskrýval spokojnosť a verí v Hronského progres. "Matúš je talentovaný hráč, ktorý na sebe každý deň pracuje. Na mužskú kategóriu ešte potrebuje dozrieť mentálne aj fyzicky, ale talent mu rozhodne nechýba," dodal na záver.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#MBA#PD#25#užtojetroškulepšie##flyingtime#basketballneverstops💕💪💪🏀🏀🏀

Príspevok, ktorý zdieľa Matúš Hronský (@matushronsky),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona