Matthewa Foxa zatkli za šoférovanie pod vplyvom omamných látok

NETKY.SK • 8 Máj 2012, 19:17 • 2 min
Matthewa Foxa zatkli za šoférovanie pod vplyvom omamných látok

Matthewa Foxa zatkli za šoférovanie pod vplyvom omamných látok - Celebrity   Americký herec Matthew Fox šoféroval pod vplyvom omamných látok. Ako informovala webová stránka TMZ.

slovakia

left justify in out

 

img

Americký herec Matthew Fox šoféroval pod vplyvom omamných látok. Ako informovala webová stránka TMZ.com, polícia v Oregone ho zatkla a o niekoľko hodín neskôr prepustila z cely predbežného zadržania. S najväčšou pravdepodobnosťou išlo o alkohol, s ktorým mal herec problémy už v minulosti. V lete minulého roka napadol vodičku autobusu po tom, ako mu zakázala nastúpiť, pretože bol zjavne opitý. Prokuratúra sa napokon rozhodla nevzniesť obžalobu. Pre najnovší incident sa bude musieť v júni postaviť pred súd.

Matthew Fox sa preslávil vďaka seriálu Správna päťka (1994), no diváci a diváčky si ho pamätajú predovšetkým ako Jacka Shepharda zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010). Zahral si aj v snímkach Návrat na vrchol (2006) či Uhol pohľadu (2008).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies