Matthew Morrison sa chce ženiť najskôr v roku 2015

NETKY.SK • 29 Október 2013, 08:12 • 2 min
Matthew Morrison sa chce ženiť najskôr v roku 2015

LOS ANGELES - Americký herec Matthew Morrison sa chce oženiť najskôr o dva roky.

slovakia

left justify in out

S modelkou Renee Puente, s ktorou sa zasnúbil tento rok po dvojročnej známosti, plánuje usporiadať veľkú svadbu. Tridsaťštyriročný Morrison to prezradil v rozhovore pre americký magazín People. "Ide to dobre, ale myslím, že svadba sa neuskutoční skôr ako v roku 2015. Dáme si na tom záležať. Chcem, aby na svadbe vystúpili aj moji priatelia. Mám veľmi muzikálnych kamarátov, takže chcem, aby to bola zábavná noc, počas ktorej sa postavia pred mikrofón a zaspievajú nejakú pieseň," vyhlásil.

Matthew Morrison je herec, spevák, tanečník, hudobník i skladateľ. Svoju kariéru odštartoval v roku 1998 muzikálom Footloose na Broadwayi. Skutočný úspech však zaznamenal až v roku 2002 v muzikáli Hairspray, kde stvárnil Linka. Nasledovali menšie úlohy v seriáloch Vražedné čísla (2005 - 2010) či Kriminálka Miami (2002) a filmoch Traja v jednej posteli (2007), Hudba a text (2007) alebo Ako porodiť a nezblázniť sa (2012). Preslávil sa však až úlohou učiteľa Willa Schuestera v seriáli Glee, za ktorú ho nominovali na Emmy a dva razy na Zlatý glóbus. Tiež si za ňu odniesol Satellite Award a Screen Actors Guild Award. Predvlani vydal eponymnú debutovú nahrávku, ktorá sa v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 dostala na 24. miesto a tento rok uviedol na trh druhú štúdiovku Where It All Began. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies