Matthew McConaughey potvrdil prípravy pokračovania Obhajcu

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 06:33 • 2 min
Matthew McConaughey potvrdil prípravy pokračovania Obhajcu

Matthew McConaughey potvrdil prípravy pokračovania Obhajcu - Kultúra Americký herec Matthew McConaughey by si rád zopakoval úlohu advokáta Mickeyho Hallera v pokračovaní filmu Obhajca (2011). Ako sám povedal, scenár pokračovania krimi drámy už pripravujú.

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Matthew McConaughey by si rád zopakoval úlohu advokáta Mickeyho Hallera v pokračovaní filmu Obhajca (2011). Ako sám povedal, scenár pokračovania krimi drámy už pripravujú. "Bol by som rád, keby som už mal ten druhý scenár v rukách a mohol mať naň svoj názor a vyjadriť svoje pripomienky," vyhlásil pre portál Collider. "Ak bude ďalší scenár dobrý - a pracuje sa na ňom, momentálne ho píšu - rád by som si zopakoval úlohu Mickeyho Hallera," dodal.

Kariéra 42-ročného Matthewa McConaugheyho sa naplno rozbehla v roku 1996, keď stvárnil postavu právnika Jakea Brigancea v adaptácii knihy autora bestsellerov Johna Grishama Čas zabiť. V nasledujúcom roku sa po boku Jodie Foster objavil v mysterióznom sci-fi trileri Kontakt a po boku Morgana Freemana a Anthonyho Hopkinsa si zahral v historickej dráme Amistad režiséra Stevena Spielberga. Rodák z texaského mesta Uvalde je tiež známy z romantických komédií Svadby podľa Mary (2001), Ako prísť o muža za 10 dní (2003), Lemra lemravá (2006) či dobrodružnej komédie Sahara (2005). Vlani sa predstavil v spomínanom Obhajcovi či komédii Bernie. Na tohtoročnom Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes sa medzi súťažné filmy prebojovali až dve snímky, v ktorých si McConaughey zahral - The Paperboy a Mud. Momentálne v kinách premietajú komédiu Magic Mike, v ktorej si spolu s Alexom Pettyferom, Channingom Tatumom či Joem Manganiellom zahral striptéra.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona