Matthew Fox pravdepodobne absolvuje protialkoholické liečenie

NETKY.SK • 6 Jún 2012, 12:04 • 2 min
Matthew Fox pravdepodobne absolvuje protialkoholické liečenie

Matthew Fox pravdepodobne absolvuje protialkoholické liečenie - Celebrity Americký herec Matthew Fox sa vyhne pobytu vo väzení za šoférovanie pod vplyvom omamných látok, ktorého sa dopustil začiatkom mája v Oregone, ak úspešne absolvuje protialkoholické l

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Matthew Fox sa vyhne pobytu vo väzení za šoférovanie pod vplyvom omamných látok, ktorého sa dopustil začiatkom mája v Oregone, ak úspešne absolvuje protialkoholické liečenie. Rozhodol o tom sudca Roger de Hoog v meste Bend v Oregone. Štyridsaťpäťročný herec, známy predovšetkým zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010), sa na pojednávaní nezúčastnil. Fox musí spomínané liečenie absolvovať počas jedného roka od vynesenia rozsudku.

Foxa zatkli 6. mája po tom, čo šoféroval pod vplyvom omamných látok a bez vodičského preukazu. Po niekoľkých hodinách v cele predbežného zadržania ho však prepustili. Herec mal problémy s alkoholom aj v minulosti. Vlani v auguste údajne napadol šoférku autobusu po tom, ako ho odmietla vpustiť do prenajatého vozidla, pričom podľa jej slov bol opitý. Prípadom sa vtedy zaoberala aj polícia, miestna prokuratúra sa však v septembri nakoniec rozhodla nevzniesť voči hercovi obžalobu.

Matthew Fox sa preslávil vďaka seriálu Správna päťka (1994), no diváci a diváčky si ho pamätajú predovšetkým ako Jacka Shepharda zo spomínaného seriálu Nezvestní. Zahral si aj v snímkach Návrat na vrchol (2006) či Uhol pohľadu (2008).

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies