Matthew Fox podľa Dominica Monaghana bije ženy

NETKY.SK • 31 Máj 2012, 18:17 • 2 min
Matthew Fox podľa Dominica Monaghana bije ženy

Matthew Fox podľa Dominica Monaghana bije ženy - Celebrity Britský herec Dominic Monaghan svojho kolegu zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010) Matthewa Foxa obvinil z toho, že pravidelne bije ženy. Uviedol to na Twitteri v odpovedi na odkaz fanúšičky, ktorá h

slovakia

left justify in out

img

Britský herec Dominic Monaghan svojho kolegu zo seriálu Nezvestní (2004 - 2010) Matthewa Foxa obvinil z toho, že pravidelne bije ženy. Uviedol to na Twitteri v odpovedi na odkaz fanúšičky, ktorá ho prosila, aby Foxa od nej pozdravil. "Bije ženy. Nie, ďakujem," napísal. "Čo všetky tie skvelé chvíle, čo ste spolu prežili?" čudovala sa. "Ako vieš, že sme niekedy prežili skvelé chvíle? Nepoznáš ani jedného z nás. Bije ženy. Nie z času na čas. Často. Nemám záujem," reagoval.

Keď Monaghana ďalšia z jeho twitterových nasledovníčok varovala, že by ho Fox mohol zažalovať za urážku na cti, herec odpovedal: "Obvinenie je, keď tvrdíte, že niekto urobil niečo zlé. Ale ja to viem. No ty, malá fanúšička, možno chceš, aby ťa vyfackal. Ocinkovský komplex? Si zaslepená pekným účesom? Je veľmi ťažké zažalovať niekoho za to, že hovorí pravdu. Chodila si do školy, drahá?" napísal. Fox v lete minulého roka zaútočil na vodičku autobusu po tom, ako mu zakázala nastúpiť, pretože bol zjavne opitý. Prokuratúra sa napokon rozhodla nevzniesť obžalobu.

Dominic Monaghan sa narodil 8. decembra 1976 v Berlíne britským rodičom. Ako dieťa s nimi žil v rôznych nemeckých mestách, no keď mal 11 rokov, presťahovali sa späť do Anglicka. Záujem o herectvo prejavil už v mladom veku, keď sa objavil v niekoľkých školských divadelných hrách. Jeho filmovým debutom bola televízna snímka Hostile Waters (1997), no prielom v jeho kariére prišiel až s trilógiou Pán prsteňov (2001, 2002, 2003), v ktorej stvárnil hobita Smieška. V roku 2004 ho obsadili do seriálu Nezvestní (2004 - 2010), kde si zahral hudobníka Charlieho Pacea bojujúceho so závislosťou od drog. Diváci ho môžu poznať aj zo snímok I Sell the Dead (2008) a X-Men Origins: Wolverine (2009) či seriálu FlashForward (2009 - 2010). Spolu s hereckými kolegami zo seriálu Nezvestní získal Screen Actors Guild Award pre najlepšie herecké obsadenie. Predvlani si spolu s Megan Fox zahral vo videoklipe k piesni Love the Way You Lie od Eminema a Rihanny.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies