Matthäus: Pravé ME sa začnú od štvrťfinále, kvôli Platinimu

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 12:34 • 2 min
Matthäus: Pravé ME sa začnú od štvrťfinále, kvôli Platinimu

BERN - Bývalý nemecký futbalový reprezentant Lothar Matthäus si myslí, že fanúšikovia si na ME vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) prídu na svoje až od štvrťfinálovej fázy. Podľa 55-ročného rodáka z Erlangenu niektoré zápasy v skupinách nestáli za veľa.

slovakia

left justify in out

"Doterajší priebeh európskeho šampionátu sa mi páči, ale ak mám byť úprimný, prvé kolá sa nehrali na najvyššej úrovni. Za to môžeme ´poďakovať´ Michelovi Platinimu, ktorý rozšíril počet účastníkov ME na 24 tímov, aby si zaistil hlasy pre jeho znovuzvolenie za prezidenta UEFA," vyhlásil pre švajčiarsky Blick Lothar Matthäus, ktorý má vo svojej zbierke európsky (1980) aj svetový (1990) titul.

 

"Na začiatku turnaja chýbalo poriadne napätie, keďže tu máme 24 mužstiev, čo je pomaly každá druhá krajina v Európe. Ak by sme takto chceli postupovať aj pri majstrovstvách sveta, hralo by na nich 80 štátov. Poriadne ME sa začnú až od štvrťfinále," doplnil niekdajší hráč Borussie Mönchengladbach, Bayernu Mníchov či Interu Miláno.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies