Matt Smith si zahrá vo filme Patient Zero

NETKY.SK • 21 November 2014, 15:16 • 2 min
Matt Smith si zahrá vo filme Patient Zero

USA - Britský herec a režisér Matt Smith si zahrá v pripravovanom trileri Patient Zero. Informoval o tom filmový portál Deadline.

slovakia

left justify in out

V snímke režiséra Stefana Ruzowitzkého by sa mala objaviť aj anglická herečka Natalie Dormer, známa napríklad zo seriálu Hra o tróny (2011). Scenár napísal Mike Le a produkovať ju bude Vincent Newman. Kedy presne plánujú film predstaviť verejnosti, zatiaľ tvorcovia neoznámili.

 

Snímka Patient Zero sa bude zameriavať na následky pandémie besnoty. Tá viedla k vytvoreniu novej zmutovanej ľudskej rasy, ktorá sa vyznačuje vysokou mierou agresivity. V centre príbehu bude hrdina, ktorý sa z neznámych dôvodov vírusom nenakazil. Aby zachránil svoju manželku a celé ľudstvo, vyberie sa nájsť Pacienta nula, teda človeka, ktorý ochorenie rozšíril medzi ostatných. 

 

Tridsaťdvaročný Matt Smith, celým menom Matthew Robert Smith, chcel byť pôvodne futbalistom, no pre zdravotné problémy sa musel športu vzdať a začal sa venovať herectvu. Po absolvovaní štúdia divadla a tvorivého písania na University of East Anglia sa v roku 2003 stal hercom. Kariéru začínal v londýnskych divadlách. Vo filme debutoval v roku 2006, keď si zahral v dráme The Ruby in the Smoke. Účinkoval tiež v snímkach ako Lono (2010), Christopher and His Kind (2011), Bert & Dickie (2012) alebo Lost River (2014). Celosvetovo známy je však najmä vďaka stvárneniu Doktora v kultovom seriáli Doctor Who (2005), u nás známom aj ako Pán času, vďaka ktorému získal okrem iného napríklad nomináciu na cenu BAFTA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies