Matt Smith si zahrá v snímke Terminator: Genesis

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 17:59 • 2 min
Matt Smith si zahrá v snímke Terminator: Genesis

USA - Britský herec Matt Smith si zahrá v snímke Terminator: Genesis. Smith, ktorý v rokoch 2010 až 2013 účinkoval napríklad v seriáli Pán času (2005), stvárni v Terminátorovi "novú postavu blízku Johnovi Connorovi".

slovakia

left justify in out

Okrem 31-ročného rodáka z mesta Northampton by sa mali v snímke predstaviť aj Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, J.K. Simmons alebo Dayo Okeniyi. Hlavná úloha bude opäť patriť Arnoldovi Schwarzeneggerovi. Réžiu má na starosti Alan Taylor a scenár zas Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. Spoločnosť Paramount Pictures plánuje snímku celosvetovo distribuovať od 1. júla 2015. 

 

Matt Smith sa narodil 28. októbra 1982. Herectvu sa venuje od roku 2003. Kariéru začínal v londýnskych divadlách. Vo filme debutoval v roku 2006, keď si zahral v dráme The Ruby in the Smoke. Účinkoval tiež v snímkach ako Lono (2010), Christopher and His Kind (2011) alebo Bert & Dickie (2012). Za stvárnenie jedenásteho Doktora v spomínanom seriáli Pán času, známom aj pod pôvodným názvom Doctor Who, získal niekoľko ocenení či nomináciu na cenu BAFTA. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.deadline.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona