Matt LeBlanc si zahrá v pilote seriálu I'm Not Your Friend, popasuje sa s výchovou detí

NETKY.SK • 10 Február 2016, 10:20 • 2 min
Matt LeBlanc si zahrá v pilote seriálu I'm Not Your Friend, popasuje sa s výchovou detí

NEW YORK - Americký herec Matt LeBlanc sa predstaví v pilote komediálneho seriálu I'm Not Your Friend.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný rodák z mesta Newton stvárni v pripravovanom sitkome muža, ktorý sa musí ujať výchovy detí po tom, ako jeho manželka začne pracovať, pričom zisťuje, že je to náročnejšie než očakával.

 

Hviezda seriálu Priatelia (1994 - 2004) sa na projekte podieľa aj ako výkonný producent. Úloh producentov sa ujmú aj Michael Rotenberg, Troy Zien a manželská dvojica Jeff a Jackie Filgovci, ktorá sa preslávila najmä tvorbou seriálu Tie roky sedemdesiate...(1998-2006). Na režisérsku stoličku zasadne americký filmár James Burrows.


Matt LeBlanc je známy predovšetkým ako Joey Tribbiani zo spomínaného kultového sitkomu Priatelia a jeho voľného pokračovania Joey (2004 - 2006). Dosiaľ si vyslúžil päť nominácií na Zlatý glóbus, z ktorých jednu sa mu v roku 2012 podarilo premeniť na víťazstvo, keď ho ocenili za hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Epizódy (2011). Získal tiež sedem nominácií na televízne ceny Primetime Emmy - tri za Priateľov a štyri za Epizódy. Zahral si aj vo filmoch Stratení vo vesmíre (1998), Charlieho anjeli (2000), Komando v sukniach (2001), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003) či Lovesick (2014). Okrem toho sa stal jedným z nových moderátorov úspešnej motoristickej relácie Top Gear. Epizódy, v ktorých bude účinkovať, by mali začať vysielať už v máji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies