Matt LeBlanc: Po Priateľoch som sa takmer zrútil

NETKY.SK • 8 Február 2016, 15:54 • 2 min
Matt LeBlanc: Po Priateľoch som sa takmer zrútil

BRATISLAVA - Americký herec Matt LeBlanc prezradil, že v období po nakrúcaní seriálu Priatelia (1994 - 2004) prežíval psychické problémy, pre ktoré sa takmer nervovo zrútil. Rodák z Massachusetts to priznal v rozhovore pre britský denník Daily Mirror, pričom uviedol, že mal syndróm vyhorenia.

slovakia

left justify in out

"Dlhé roky som takmer nevyšiel z domu. Vyhorel som," povedal 48-ročný predstaviteľ Joeyho Tribbianiho. V tom čase totiž jeho vtedy niekoľkomesačnej dcére Marine diagnostikovali poruchu vývoja mozgu, takzvanú fokálnu kortikálnu dyspláziu, ktorá môže okrem iného spôsobiť epilepsiu či zhoršenie motorických zručností a po dvoch sériách zrušili nakrúcanie seriálu Joey (2004 - 2006). "Nechcelo sa mi mať časový plán, nikde som nechcel byť. Zavolal som svojmu manažérovi a povedal som mu, aby na pár rokov stratil moje číslo. Boli to veľmi temné časy. Takmer som sa nervovo zrútil," dodal.


Matt LeBlanc je známy predovšetkým ako spomínaný Joey Tribbiani z kultového sitkomu Priatelia (1994 - 2004) a jeho voľného pokračovania Joey (2004 - 2006). Dosiaľ si vyslúžil päť nominácií na Zlatý glóbus, z ktorých jednu sa mu v roku 2012 podarilo premeniť na víťazstvo, keď ho ocenili za hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Epizódy (2011). Získal tiež sedem nominácií na televízne ceny Primetime Emmy - tri za Priateľov a štyri za Epizódy. Zahral si aj vo filmoch Stratení vo vesmíre (1998), Charlieho anjeli (2000), Komando v sukniach (2001), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003) či Lovesick (2014). Okrem toho sa stal jedným z nových moderátorov úspešnej motoristickej relácie Top Gear. Epizódy, v ktorých bude účinkovať, by mali začať vysielať už v máji.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona