Matt LeBlanc bude naďalej moderovať Top Gear

NETKY.SK • 26 September 2016, 13:46 • 2 min
Matt LeBlanc bude naďalej moderovať Top Gear

LONDÝN - Predstavitelia British Broadcasting Corporation (BBC) dnes oznámili, že americký herec Matt LeBlanc bude naďalej sprevádzať motoristickou reláciou Top Gear. Spoločnosť sa totiž rozhodla predĺžiť zmluvu so 49-ročným rodákom z Massachusetts na ďalšie dve sezóny.

slovakia

left justify in out

"Som nadšený, že sa Matt LeBlanc vráti do Top Gearu. Je veľký talent, ktorého láska k autám je nákazlivá," vyhlásil Patrick Holland z BBC Two, ktorá obľúbený program vysiela. Podobne sa vyjadril aj riaditeľ štúdií BBC Mark Linsey. "Matt bol vďaka svojmu humoru, srdečnosti a zjavnej vášni pre autá u divákov Top Gearu počas predošlej sezóny veľmi obľúbený. Preto ma nesmierne teší, že súhlasil s návratom a ďalšou spoluprácou," doplnil.


Správa o LeBlancovom pokračovaní v show prišla po tom, ako jeho bývalý spolumoderátor Chris Evans začiatkom júla ohlásil, že z Top Gearu odchádza. Evans, ktorý nahradil na mieste hlavného moderátora Jeremyho Clarksona, tak spravil krátko po odvysielaní prvej sezóny s novým moderátorským tímom. Za jeho rozhodnutím zrejme stálo, že relácia nezískala pozitívne ohlasy verejnosti a zaznamenala klesajúcu sledovanosť.


Ako dnes uviedli tvorcovia Top Gearu, v moderátorskom tíme okrem LeBlanca naďalej zostávajú aj motoristickí novinári Chris Harris a Rory Reid. Tí budú zároveň sprevádzať aj spin-offom relácie pod názvom Extra Gear, ktorý približuje zákulisie populárneho programu. V relácii sa budú tiež naďalej objavovať nemecká pretekárka Sabine Schmitz a bývalý majiteľ jedného z tímov F1 Eddie Jordan.


Matthew Steven LeBlanc je známy predovšetkým ako Joey Tribbiani z kultového sitkomu Priatelia (1994 - 2004) a jeho voľného pokračovania Joey (2004 - 2006). Dosiaľ si vyslúžil päť nominácií na Zlatý glóbus, z ktorých jednu sa mu v roku 2012 podarilo premeniť na víťazstvo, keď ho ocenili za hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Epizódy (2011). Získal tiež sedem nominácií na Primetime Emmy - tri za Priateľov a štyri za Epizódy. Zahral si aj vo filmoch Stratení vo vesmíre (1998), Charlieho anjeli (2000), Komando v sukniach (2001), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003) či Lovesick (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies