Matt Huges túži ešte po jednom zápase v oktagone

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 10:44 • 2 min
Matt Huges túži ešte po jednom zápase v oktagone

BRATISLAVA - Matta Hugesa sme mohli naposledy vidieť v oktagone v septembri v roku 2011. Bývalého držiteľa titulu vtedy pred koncom prvého kola knokautoval Josh Koscheck. Toto bola jeho druhá prehra v rade a navyše s K.O. Odvtedy sme ho v oktagone už nevideli, v roku 2013 UFC oznámilo jeho ukončenie kariéry.

slovakia

left justify in out

Odvtedy sme o ňom veľa nepočuli, teraz ale prehovoril pre The MMAHour, rozprával o tom, že by sa do oktagonu rád vrátil na posledný víťazný zápas.

 

"Strašne rád by som zasa zápasil. Vlastne ukončenie kariéry nebol ani môj nápad. Za celým stojí Dana White a moja manželka. Moja manželka mi stále hovorila, že už nechce aby som zápasila lebo to, že nakopávajú môj zadok nie je také zábavné ako keby som to robil niekomu ja. Nenávidela keď musela kvôli mne stresovať a Dana bol na tom tak isto stále mi hovoril to isté a napokon som ukončil kariéru kvôli tomuto. Teraz by som ale strašne rád znova zápasil. Len problémom je, že posledné dva zápasy som prehral,"  prezradil Huges .

 

Huges má teraz 43 rokov, na svojom konte má viac ako 50 profesionálnych zápasov, dokopy ukončil svojich súperov predčasne 35-krát! Povedal, že by si rád zmeral sily napríklad s Chuckom Liddellom ale rozprával o tom, že už dostal ponuky od viacerých súperov.

 

"Skoro každý jeden zápasník z UFC ma vyhľadal a ponúkol mi zápas. Najlepšie by bolo keby som mohol zápasiť proti niekomu zo starej gardy, napríklad proti Chuckovi Liddellovi. Samozrejme ak by aj on bol za. Podľa mňa by to bolo obrovské boom keby sme boli spolu na jednom fight carde,"  doplnil veterán tohto športu.

 

Len nedávno sme mohli vidieť videá z tréningu Chcucka Liddella. Jeho tréner sa vyjadril, že keby mu našli adekvátneho súpera tak by sa legenda mohla vrátiť ešte na jeden zápas do oktagonu. Hughes a Liddell sa ešte v oktagone nikdy nestretli a obaja patria k ozajstným legendám starej školy MMA. Ich vzájomný zápas by určite zaujímalo nejedného skalného fanúšika. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona