Matt Damon sa do manželky zamiloval na prvý pohľad

NETKY.SK • 24 August 2015, 07:19 • 2 min
Matt Damon sa do manželky zamiloval na prvý pohľad

LOS ANGELES - Americký herec Matt Damon sa do svojej manželky Luciany Bozán Barroso zamiloval hneď, ako ju uvidel.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný rodák z Cambridgeu v Massachusetts to povedal pre reláciu Entertainment Tonight. „Úplne ma opantala. Keď som ju zbadal, akoby sa celá miestnosť rozžiarila alebo niečo podobné. Nie som príliš na takéto veci, ale čo vám mám povedať? Presne to sa mi stalo,“ prezradil herec o manželke, s ktorou v decembri oslávia 10. výročie svadby. „Budeme vtedy nakrúcať ďalší film o Jasonovi Bournovi. Dúfam, že mi dajú na jeden večer voľno, aby sme mohli zájsť na večeru. Deviaty december nie je najvhodnejší dátum na oslavu výročia, pretože vtedy všetci pracujú. Zvyčajne sa snažíme vymyslieť niečo zábavné a nezvyčajné,“ doplnil.


Matthew Paige Damon sa preslávili vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997), pre ktorý s Benom Affleckom napísali Oscarom ocenený scenár a sami si v ňom zahrali. Damon si za stvárnenie matematického génia Willa Huntinga tiež vyslúžil nominácie na Oscara i Zlatý glóbus. Diváci ho môžu poznať aj zo snímok Zachráňte vojaka Ryana (1998), Kliatba bratov Grimmovcov (2005), Invictus (2009), Zelená zóna (2010), Správcovia osudu (2011), Kúpili sme ZOO (2011), Elysium (2013), Liberace (2013) či krimi komédie Dannyho jedenástka (2001) a jej pokračovaní. Známy je aj zo série o agentovi Jasonovi Bournovi, ktorý stratil pamäť a následne hľadal svoju identitu. Vo štvrtok 1. októbra uvedú do slovenských kín sci-fi Marťan, v ktorom si Damon zahral astronauta Marka Watneyho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies