Matt Damon ľutuje Brada Pitta za prenasledovanie médiami

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 07:40 • 2 min
Matt Damon ľutuje Brada Pitta za prenasledovanie médiami

BRATISLAVA - Americký herec Matt Damon priznal, že ľutuje svojho kolegu Brada Pitta za to, ako ho prenasledujú médiá. Ako prezradil v rozhovore pre magazín Esquire, on sám má omnoho väčší pokoj, keďže jeho manželka Luciana Barroso nie je slávna.

slovakia

left justify in out

"Paparazzovia a šialená úroveň agresie, ktorú v sebe majú, ich ochota porušiť zákon a narušiť jeho osobný život - nuž, mám svoje pochybnosti o tomto remesle," vyhlásil. "Pamätám si, ako som mu vravel, že s deťmi chodievam do školy a jeho tvár bola zrazu smutná. Bol veľmi milý, ale povedal: 'Ty bastard.' Lebo aj on by mal mať možnosť robiť to, ale nemá," opísal. Damon je teda rád, že sa nezaľúbil do slávnej ženy tak ako Pitt, ktorý je zasnúbený s oscarovou herečkou Angelinou Jolie. "Pozornosť vtedy exponenciálne rastie. Vtedy zrazu všetci chcú byť vo vašej spálni. Ale ja im nič nedávam. Kým neskáčem v krčme, nesnažím sa niečo podpáliť alebo nepodvádzam svoju ženu, nemajú o čom rozprávať," zhrnul 42-ročný otec štyroch detí.

Matt Damon sa spolu so svojím najlepším kamarátom Benom Affleckom preslávil vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997), pre ktorý napísali Oscarom ocenený scenár a sami si v ňom zahrali. Za stvárnenie matematického génia Willa Huntinga si Damon tiež vyslúžil nomináciu na Oscara i Zlatý glóbus, na ktorý ho nominovali aj za výkon vo filme Talent pána Ripleyho (1999). Šancu na zisk ceny americkej Akadémie filmových umení a vied mal aj vďaka filmu Clinta Eastwooda Invictus (2009). Okrem toho ho diváci môžu poznať aj zo snímok Zachráňte vojaka Ryana (1998), Kliatba bratov Grimmovcov (2005), Správcovia osudu (2011), Kúpili sme ZOO (2011), Liberace (2013), trilógie o agentovi Bournovi (2002, 2004, 2007) či filmov Dannyho jedenástka (2001), Dannyho dvanástka (2004) a Dannyho trinástka (2007). V roku 2007 dostal hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy a magazín People ho vyhlásil za najpríťažlivejšieho muža na svete. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies