Matt Brown porazený

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 15:43 • 2 min
Matt Brown porazený

SAN JOSE - Dvadsaťpäťminútový súboj na udalosti UFC on FOX 12 v San Jose sa skončil v prospech Robbieho Lawlera.

slovakia

left justify in out

Lawler už hneď od začiatku začal kombináciami úderov  a neskôr pokračoval krásnymi kontrami. Za každým, keď sa Brown priblížil vyslal peknú kombináciu úderov. Lawler pritlačil Browna o klietku a peknou sériou skoro rozhodol zápas vo svoj prospech už na konci prvého kola.
 

Druhé kolo  sa nieslo v miernejšom tempe ale Brownovi sa podaril takedown no Lawler sa rýchlo postavil a útočným agresívnym boxom nútil Browna bezmocne ustupovať.

Tretie kolo  začalo Brownovim takmer úspešným pokusom o takedown , no Lawler tvrdými údermi v klinči  vysvetlil súperovi, že dnes v tomto zápase dominuje on. Tvrdým roundkickom vybil šampiónovi dych. Na brownovi bolo vidieť, že v tomto zápase nevie nájsť tu správnu taktiku.

 

To, že Lawler bol na tento zápas oveľa lepšie pripravený sa ukázalo hneď aj na začiatku štvrtého kola, kde poslal Browna  k zemi. Brown bol veľmi otrasený a snažil sa postaviť no v tom prišiel tvrdý zdvihák od Robbieho. Bolo až neuveriteľné koľko bitky Brown znesie.

Posledné piate kolo bolo u oboch borcov ako keby  začali odznova. Obaja chytili druhý dych a bili sa ako o život a tvrdé výmeny prinášali arénu do ošialu. 

 

Tento zápas však zaslúžene vyhral Robbie Lawler verdiktom 49-46, 49-46 ,48-47. V tomto zápase bol jednoznačne favorit  Matt Brown o to viac si Lawler vychutnával víťazstvo. Touto výhrou  si Robbie zlepšil skóre na 24-10 a vytvoril si tým miesto v odvete proti Johhnymu Hendricksovi , ktorý je aktuálnym držiteľom opasku welterovej váhy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies