Matri z Juventusu do AC Miláno, fanúšikovia ho nevítajú

NETKY.SK • 30 August 2013, 11:19 • 2 min
Matri z Juventusu do AC Miláno, fanúšikovia ho nevítajú

MILÁNO - Útočník Alessandro Matri smeruje z Juventusu Turín do kádra AC Miláno, konkurenta v rámci najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A. U fanúšikov "rossoneri" to vyvolalo nevôľu. Zmenu pôsobiska predznamenala vo štvrtok lokálna televízna stanica, referovala o odstupnom 11 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Počas stredajšieho odvetného zápasu play-off Ligy majstrov s holandským PSV Eindhoven, v ktorom AC zvíťazil doma 3:0 a postúpil do skupinovej fázy (prvý zápas 1:1), priaznivci rozvinuli transparent s nápisom "Matri - nie, ďakujeme! Treba posilniť obranu a stred poľa a neuvažovať o niečom inom". 

Funkcionári a realizačný tím zo San Sira však zjavne majú iný názor a hodlajú vystužiť ofenzívnu zložku, v ktorej sú k dispozícii Mario Balotelli a Stephan El Shaarawy. Dvadsaťdeväťročný Matri počas 2,5 sezóny nastrieľal za Juventus 27 gólov v 69 zápasoch v Serie A. Je pritom odchovanec AC a v jeho drese kedysi absolvoval aj svoj debut v najvyššej domácej súťaži. Dočasne pobudol v Prate, Lumezzane a Rimini, v roku 2007 zamieril do Cagliari a v januári 2011 sa stal hráč "starej dámy" (pôvodne len hosťoval). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies