Matovičova firma dostala peniaze od štátu

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 09:54 • 2 min
Matovičova firma dostala peniaze od štátu

BRATISLAVA - Šéf Obyčajných ľudí a nezávislých osobností (OĽANO) Igor Matovič nezabúda podľa denníka Plus jeden deň popri politike ani na rodinnú firmu.

slovakia

left justify in out

Hoci ako poslanec Národnej rady Slovenskej republiky nesmie  podnikať, najskôr osobne predával inzerciu Radoslavovi Procházkovi a pri eurovoľbách si zas prilepšil zo štátnych peňazí. Na firmu podľa denníka nezabudol pri kampani do europarlamentu, pri ktorej OĽANO použila peniaze, ktoré získala zo štátneho rozpočtu.

 

Zo štátnych peňazí platil bilbordy, tlač euronovín a ľudí z volebného tímu. Teda časť peňazí išla do firmy, ktorú po vstupe do politiky prepísal na  manželku.

 

"K nám išli peniaze za tlač," povedal pre denník Matovič. O akú sumu si tlačiareň Matovičovcov vďaka eurovoľbám prilepšila, šéf OĽANO neprezradil, píše denník v článku s názvom "Zo štátneho sa ušlo aj Matovičovi".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies