Matoviča kritizujú už aj ľudia z vlastných radov! Jeho poslanec mu po poriadne naložil

NETKY.SK • 5 Marec 2021, 06:35 • 2 min
Matoviča kritizujú už aj ľudia z vlastných radov! Jeho poslanec mu po poriadne naložil

BRATISLAVA – Za chaotické vládnutie Igora Matoviča ho začínajú kritizovať už aj vlastní členovia z hnutia Obyčajných ľudí.

slovakia

left justify in out

„Prišiel čas pozrieť sa do zrkadla, pán premiér. Rozhodol som sa vypustiť tohto gina z fľaše len preto, lebo už ma nebaví stále obhajovať a vysvetľovať freestyle jedného človeka. Už ma nebaví pozerať do oči priateľom, ktorí pri pohľade na mňa, vidia automaticky nášho šéfa a klopkajú si neveriacky prstom na čelo,“ napísal v úvode statusu na Facebooku poslanec OĽaNO Ján Krošlák.

 

Ako uviedol, čakal celý rok čakal a veril, že premiér do svojej funkcie dorastie. Dnes si tým už vôbec nie je istý a má o tom obrovské pochybnosti.

 

Premiérove napádanie ľudí treba zastaviť

„Mal úplne plne právo po voľbách stať sa premiérom a všetci sme mu to priali, zaslúžil si to za ten boj, ktorý viedol dlhé roky proti korupcii v politike. Ale čas uteká a kreslo je stále veľké,“ doplnil Krošlák.

 

Poslanca hnevajú aj provokujúce a niekedy až infantilne statusy premiéra Matoviča. Tie uverejňuje aj napriek tomu, že mu to jeho poradcovia neodporúčajú.

 

„Urážanie ľudí, one man nápady, agresívny spôsob boja, akoby sme boli v opozícii, tiež stále pokračuje. Z politického marketingu a freestylu premiéra sa stáva diagnóza, ktorá ma charakter veľkej alergie väčšiny Slovákov na jeho osobu,“ skonštatoval v príspevku Krošlák.

 

Súvisiaci článok: REPORTÁŽ: Sulík a Remišová hovoria o možnej rekonštrukcii vlády, čo by to pre Slovensko znamenalo?

 

Matovič rozdeľuje spoločnosť

Ako zdôraznil, úplne podporuje túto vládu a váži si náročnú prácu všetkých ministrov. Väčšinu jeho kolegov - poslancov považuje za múdrych a čestných ľudí, preto si nemyslí, že všetci patria do „jedného vreca“.

 

Domnieva sa, že dobrý premiér spoločnosť spája a nie rozdeľuje. „Ľudia by ho mali mat radi alebo rešpektovať. V najhoršom prípade s nim nesúhlasiť, ale nie nenávidieť. Pokles preferencii OĽaNO vôbec nesúvisí s covidom. Veľká väčšina Slovákov nie sú hlupáci, súvisí to ale so správaním premiéra,“ myslí si Krošlák.

 

Prečítajte si tiež: Juraj Šeliga vyjadruje postoj strany Za ľudí k ruskej vakcíne Sputnik V

 

Poslanci OĽaNO nie sú ovce!

Aj napriek tomu, že premiéra 10% voličov nenávidí a asi 10% miluje, poslancovi prekáža, že zvyšných 80% Sloveniek a Slovákov pri pohľade na Matoviča a jeho statusy na sociálnych sieťach sa chytajú za hlavu.

 

„Tento proces je nezvratný aj napriek tomu, že OĽaNO plní, čo sľúbilo a vôbec si nemyslím, že to je kvôli covidu. Kde je teda chyba? Na záver poviem len, že poslanci OĽaNO nie sú žiadne ovce, majú vlastne názory a sú medzi nami aj takí, ktorí majú na to, aby viedli tuto krajinu lepšie,“ napísal Krošlák.

 

Plne si uvedomuje, že riadiť krajinu je veľmi ťažká vec, je však presvedčený, že ak sa akýkoľvek premiér obklopí odborníkmi a on mi bude načúvať, pomôžu mu “prežiť aj v zlom počasí“.

 

„Igor Matovič by mal na miesto slovíčka JA, používať slovo MY a jeho my (najbližší poradcovia a kolegovia) nebáť sa povedať slovo nie,“ doplnil Krošlák.

 

V závere dodal, že aj naďalej ostáva poslancom súčasnej koalície, pretože verí, že táto vláda úspešne dovládne a dokončí poslanie, na ktoré dostala mandát.

 

Status uzavrel prosbou, aby ľudia, ktorí súhlasia s jeho postojom, zdieľali jeho príspevok, aby bolo „zrkadlo čo najjasnejšie“.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies