Matovič pritvrdzuje: Má nahrávku rozhovoru s Procházkom o platení inzercie

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 11:45 • 2 min
Matovič pritvrdzuje: Má nahrávku rozhovoru s Procházkom o platení inzercie

BRATISLAVA - Igor Matovič (OĽaNO) má nahrávku s hlasom Radoslava Procházku (Sieť), ktorá dokazuje, že sa Procházka pokúšal zaplatiť za prezidentskú inzerciu v Matovičových novinách v hotovosti bez dokladu. Vyhlásil to dnes Matovič na tlačovej konferencii v parlamente.

slovakia

left justify in out

"Mám nahrávku hlasu Radoslava Procházku v rozhovore so mnou. Nahrávka existuje, je v tomto notebooku a je na ďalších miestach. Tento dôkaz zverejním vtedy, keď budem vidieť, že je na to verejná objednávka," povedal Matovič s tým, že by nešiel do konfliktu so zločincom, keby nemal dôkaz. Na Procházku sa podľa vlastných slov pripravil a po vypočutí nahrávky podľa Matoviča nikto nebude môcť pochybovať, že ide o Procházku.

 

Zverejnenie nahrávky podmieňuje aj tým, ako sa vyvinie postoj komentátorov, ktorí doteraz podľa Matoviča písali komentáre v duchu, že "Radko je náš zlodej a nepatrí sa na neho útočiť". Líder OĽaNO tvrdí, že neklame a dôkaz skutočne má. Poznamenal, že by ho nezverejňoval, keby sa Procházka zachoval ako chlap a priznal by farbu. Ale on si podľa Matoviča len vymýšľa klamstvá a zamotáva sa do svojej pavučiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies