Matovič potvrdil, že ako premiér sa párkrát stretol s exriaditeľom SIS Vladimírom Pčolinským

NETKY.SK • 15 Jún 2021, 14:30 • 2 min
Matovič potvrdil, že ako premiér sa párkrát stretol s exriaditeľom SIS Vladimírom Pčolinským

BRATISLAVA - Minister financií Igor Matovič sa ešte ako predseda vlády párkrát stretol s exriaditeľom Slovenskej informačnej služby Vladimírom Pčolinským.

slovakia

left justify in out

V parlamente sa dnes vyjadril, že sa snažil Vladimírovi Pčolinskému veriť. „Čo iné vám vlastne ostáva? Nie každého dokážete napichnúť na kábliky, aby vám ukázalo, čo sa v jeho mysli deje. Sám mám niekedy pocit, že sa mu krivdí, inokedy, že tieto dôkazy proti nemu budú dostatočné," povedal Matovič

 

Súvisiaci článok: Fico s Pellegrinim chcú podľa Hegera zmariť vyšetrovanie svojich nominantov

 

Dodal, že chápe poslancov parlamentu za hnutie Sme rodina Adrianu Pčolinskú a Petra Pčolinského, že uvažujú pri hlasovaní o odvolaní Mikulca z funkcie. „Na druhej strane verím, že ten očistný proces, ktorý sme vo vláde spustili, už nikto nedokáže zastaviť," dodal.

 

Prečítajte si tiež: Sulík si zasa kopol do Matoviča! Efekt drahého testovania je podľa neho otázny

Mikulec na dnešnej mimoriadnej schôdzi čelí v parlamente odvolávaniu z funkcie. V Národnej rade je prítomná aj väčšina členov kabinetu na čele s premiérom. Ministrovi vyjadrili podporu hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a strany Sloboda a Solidarita a Za ľudí. Samotný Mikulec cíti dôveru vlády a poslaneckých klubov koaličných strán.

 

Možno vás bude zaujímať: Mikulec aj naďalej trvá na tom, že žiadna vojna policajtov sa nekoná



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona