Matovič posiela odkaz poslancom, ktorí nepodporili rodiny! Padali drsné slová

NETKY.SK • 30 Máj 2022, 12:33 • 2 min
Matovič posiela odkaz poslancom, ktorí nepodporili rodiny! Padali drsné slová

Mám rád, keď moralizujú o spolčení s „fašistami“ v hlasovaní o rodinnom balíku tí, ktorí sa dva roky pri každom rozhodnutí správajú ako sluhovia Penty a iných oligarchov. Zverejnil na sociálnej sieti minister financií Igor Matovič (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

„Rodinný balík by prešiel aj bez poslancov z ĽSNS, sami sa rozhodli zahlasovať ZA a rodiny tak podporiť … a ja sa úprimne čudujem tým, ktorí rodiny hodili cez palubu,“ uviedol Matovič na sociálnej sieti. Upozornil na to, že teraz je jasne vidieť ľudí, pre ktorých rodina nie je na prvom mieste.

 

„To, že podpora rodín vytočila do nepríčetna ľudí, pre ktorých rodina nie je hodnotou, sa dalo čakať. Len by to mohli povedať narovinu a nehľadať trápne výhovorky,“ dodal.

 

img

 

Národná rada SR schválila protiinflačnú pomoc z dielne Ministerstva financií (MF) SR. Opatrenia v rámci návrhu zákona o financovaní voľného času dieťaťa zahŕňajú 60 eur mesačne na voľnočasové aktivity detí, zvýšenie sumy daňového bonusu a prídavku na dieťa.

 

Možno vás zaujme: Ruský ropný koncern Rosnefť vyplatí rekordné dividendy!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies