Matovič odmieta, že by stál za vznikom Protikorupčného pochodu

NETKY.SK • 15 Apríl 2017, 11:50 • 2 min
Matovič odmieta, že by stál za vznikom Protikorupčného pochodu

BRATISLAVA – Líder hnutia OĽaNO Igor Matovič nestojí za myšlienkou zorganizovať Veľký protikorupčný pochod. Vyhlásil to po tom, čo sa na blogu portálu pravda.sk objavila fotografia, na ktorej je Matovič s mladými ľuďmi, medzi ktorými je aj jeden z organizátorov protikorupčného protestu Michal Karlubík.

slovakia

left justify in out

Autorom blogu je osoba vystupujúca pod pseudonymom tribunaludu. Protest organizujú študenti, okrem Karlubíka Karolína Farská a Dávid Straka, v utorok 18. apríla v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí od 17:00. „Neviem, pán Karlubík, či to bol študent, ktorý prišiel pred Bonaparte. Neviem. Nevidel som ten blog. Držím palce týmto aktivistom alebo študentom, ktorí to organizujú. Je mi veľmi sympatické, že mladí ľudia dokázali niečo také zorganizovať, aj keď sami tvrdia, že ich prekvapil záujem,“ povedal Matovič.

Zároveň poznamenal, že jeden z týchto organizátorov mu napísal v čase, keď mu Andrej Danko (SNS) zobral v pléne parlamentu slovo, keď ukazoval dva ilustračné obrázky chudobnej vdovy pri odvolávaní Roberta Fica (Smer-SD). „Napísal mi na facebooku, že chcú urobiť protest proti konaniu Andreja Danka a či im v tom pomôžem. Ja som tú správu objavil asi pred dvoma týždňami. Takže nepoznám týchto ľudí osobne, ale každopádne im držím palce,“ dodal s tým, že politické strany by nemali tento protest využiť vo svoj prospech alebo nejako zneužiť.  
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona