Matovič: M. Dzurinda sa zbavil samého seba, SaS pomohla nástupu Smeru

NETKY.SK • 11 Január 2015, 13:18 • 2 min
Matovič: M. Dzurinda sa zbavil samého seba, SaS pomohla nástupu Smeru

BRATISLAVA - Dvojnásobný expremiér Mikuláš Dzurinda (nezaradený) sa pádom vlády Ivety Radičovej zbavil samého seba a dnes už v politike nič neznamená.

slovakia

left justify in out

SaS zasa pamätným hlasovaním o eurovale spojeným s vyslovením dôvery vláde pomohla nástupu Smeru-SD. V dnešnej relácii TA3 V politike to uviedol líder hnutia Igor Matovič s tým, že Richard Sulík je však pre neho dôveryhodný, lebo SaS to antikorupčne cíti rovnako ako OĽaNO.
      

Okrem SaS si Obyčajní najviac rozumejú aj s hnutím NOVA Daniela Lipšica. Pri KDH, Moste-Híd a Sieti zase Matovičovi prekáža, že údajne koketujú s myšlienkou koalície so Smerom-SD. "Sú to také nevesty Smeru. Ja budem rád spolupracovať s každým, kto povie, že nebude napomáhať Smeru. Ja to chcem vedieť," zdôraznil.
      

Matovič zároveň uistil, že OĽaNO nikdy nepôjde do vlády so Smerom-SD a SNS. Podľa neho ide o dva politické subjekty, ktoré Slovensko rozkradli a vytunelovali. "Ak bude OĽaNO súčasťou budúcej koalície, koalícia kradnúť nebude. A my budeme jej súčasťou len dovtedy, kým nepríde prvá kauza. Ak neodolajú pokušeniu, ideme od toho preč a vláda padne," deklaroval.
      

Šéf Obyčajných zároveň deklaroval, že iné nahrávky politikov, ako Radoslava Procházku, nemá. "Všetci teraz vedia, že s Matovičom sa neoplatí robiť špinavé kšefty. Nebude ma však mrzieť, ak sa zlodeji v politike nebudú so mnou baviť, alebo nebudú chcieť so mnou spolupracovať," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona