Matovič: Je presvedčený, že Lipšic nebude chcieť žiadne nadpráva

NETKY.SK • 20 September 2016, 09:53 • 2 min
Matovič: Je presvedčený, že Lipšic nebude chcieť žiadne nadpráva

BRATISLAVA – Predseda OĽaNO Igor Matovič je presvedčený, že Daniel Lipšic nebude chcieť pre seba ani za máčik nadpráv, protekcie či iného krivenia spravodlivosti.

slovakia

left justify in out

„Zaprel by sám seba a celý svoj doterajší odkaz v politike,“ napísal Matovič na sociálnu sieť v súvislosti s dopravnou nehodou, pri ktorej Lipšic na ceste zrazil chodca. Ten v nemocnici zraneniam podľahol. „Je mi ľúto mŕtveho človeka, či išiel po prechode alebo nie. Či mal vypité alebo nie. Jemu už život nikto z nás nevráti. Zároveň viem, že to, čo sa stalo, sa môže stať každému z nás a preto stojím pri Danovi. Potrebuje nás, tak, ako my všetci potrebujeme jeho,“ napísal Matovič.

 

Policajti z tretieho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody vozidla a chodca, ktorá sa stala v pondelok večer na Vajnorskej ulici v Bratislave. „Presné príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ informovala agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Ako uvádza polícia v aktuálnej tlačovej správe z dnešného rána, 43-ročný vodič Škody Superb išiel v ľavom jazdnom pruhu po Vajnorskej ulici smerom do centra Bratislavy. Z doteraz presne nezistených príčin sa zrazil s chodcom, ktorý prechádzal cez cestu v blízkosti priechodu pre chodcov smerom od Kutuzovovej ulice. Po zrážke s autom 72-ročného chodca previezli so zraneniami do nemocnice, kde však zraneniam v noci podľahol. Okrem polície o tom agentúru SITA informovala aj hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies