Matovič asi nebude žiadať od kolegov z predvolebnej koalície test na detektore

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 07:22 • 2 min
Matovič asi nebude žiadať od kolegov z predvolebnej koalície test na detektore

BRATISLAVA - Líder OĽaNO Igor Matovič zrejme nebude žiadať od svojich kolegov v prípadnej predvolebnej koalícii, aby išli na detektor lži. Vyplýva to z Matovičových vyjadrení.

slovakia

left justify in out

Test na polygrafe žiadal pred voľbami 2012 od predstaviteľov strán KDS a OKS, ktoré boli zastúpené na kandidačnej listine OĽaNO. Tí testovanie odmietli a následne odstúpili z listiny. "Chcel som tak dokázať ľuďom, že nikto z nás nemal nikdy nič spoločné s korupciou," uviedol Matovič.

 

Medzi mnohými ľuďmi to podľa neho vyvolalo vlnu nevôle. "Preto si zrejme tento test radšej odložím do 'šuflíka' a spoľahnem sa na to, že ľudia neprekrúžkujú nejakého korupčníka," povedal pre TASR.

 

Zároveň sľubuje, že urobí všetko preto, aby sa na kandidačnú listinu OĽaNO nedostal žiadny človek, ktorý bral úplatky. V prípade OĽaNO sa hovorí o možnej predvolebnej koalícii s hnutím NOVA a stranou SaS. Či napokon vznikne, zatiaľ nie je jasné. Voľby by mali byť v marci 2016.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies