Matku, ktorá nadávala a bila svoje deti, posiela sudca za mreže

NETKY.SK • 1 August 2022, 14:05 • 2 min
Matku, ktorá nadávala a bila svoje deti, posiela sudca za mreže

ŠAĽA – Okresný súd v Galante počas víkendu rozhodol o väzbe pre 32-ročnú ženu zo Šale, ktorá vulgárne nadávala a zbila vlastné deti.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie nie je právoplatné, obvinená podala sťažnosť. Podľa hovorkyne súdu Jany Kondákorovej sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Galanta vzal obvinenú do väzby z dôvodnej obavy, že bude pokračovať v trestnej činnosti. V prípade dokázania viny jej hrozí väzenie od siedmich do 15 rokov.
      

Polícia v Šali sa začala zaoberať správaním ženy krátko po tom, ako na sociálnej sieti zverejnila videá, na ktorých vulgárne nadáva svojim deťom a na jednom videu dieťa dokonca udrela a kopla.

 

img

 

Dvoch chlapcov vo veku 2,5 a 6 rokov po spolupráci s príslušným úradom práce, sociálnych vecí a rodiny umiestnili do špecializovaného zariadenia. Vyšetrovateľ Policajného zboru 28. júla obvinil matku z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. Zároveň podal podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie.

Možno vás zaujme: Ministerstvo vnútra upozorňuje na nebezpečné technológie pri obchodovaní s ľuďmi



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies