Matka zodvihla chlapčeka ponad zábradlie, spadol do ohrady s gepardmi

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 14:28 • 2 min
Matka zodvihla chlapčeka ponad zábradlie, spadol do ohrady s gepardmi

CLEVELAND - Dvojročný chlapec spadol v sobotu popoludní do ohrady, v ktorej sa nachádzali gepardy. Incident sa stal v clevelandskej zoo, pričom podľa jej pracovníkov sú za nehodu zodpovední rodičia.

slovakia

left justify in out

Chlapčekova matka totiž dieťa zodvihla ponad zábradlie. Podľa očitých svedkov sa jej však vyšmykol a z výšky troch metrov spadol medzi šelmy. Tie mu podľa výkonného riaditeľa zoologickej záhrady Christophera Kuhara nevenovali pozornosť, a tak sa nehoda obišla bez vážnejších zranení. Dieťa z výbehu vytiahli jeho rodičia. Utrpelo vraj iba niekoľko škrabancov a bolo doudierané. Vedenie zoo zvažuje, že voči chlapcovým rodičom vznesú obvinenia. Majú totiž dostatok očitých svedkov, ktorí môžu potvrdiť, že pochybili.

 

O podobných prípadoch informovali médiá aj vlani. V Brazílii napríklad nemenovanému chlapcovi odhryzol tiger pravú ruku po tom, čo ho otec preniesol za bezpečnostný plot v zoologickej záhrade v brazílskom meste Cascavel. Jedenásťročný syn chcel údajne nakŕmiť a pohladiť tigra, a tak mu otec pomohol preliezť plot, ktorý ich oddeľoval od zamrežovaného tigrieho výbehu. Podľa svedkov otec cez plot preniesol aj svojho trojročného syna.

 

Istá Amanda Hall sa zase pokúsila v zoo vo Wisconsine preliezť do ohrady so žirafami. Dvadsaťštyriročná žena najprv prešla cez prvý plot a takmer sa jej podarilo dostať aj cez druhý, keď k nej prišiel dvojročný samec menom Wally. Ten jej najprv oblízal tvár, potom sa však otočil a kopol ju do hlavy. Hall útok prežila a policajtom neskôr povedala, že do ohrady sa rozhodla preliezť, pretože má rada žirafy. Za svoj čin dostala pokutu 686 dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies