Matka zistila, že jej dcéra v škole šikanuje spolužiakov: Dala jej príučku, na akú nezabudne!

NETKY.SK • 21 Jún 2018, 13:00 • 2 min
Matka zistila, že jej dcéra v škole šikanuje spolužiakov: Dala jej príučku, na akú nezabudne!

Znechutená matka vzala situáciu pevne do svojich rúk a svojej dcéra dala, čo jej patrí.

slovakia

left justify in out

Amanda Mitchell pochádza z kanadského mesta Newfoundland a je matkou 9-ročnej Hannah. Zo školy dostala informáciu o tom, že jej dieťa je pôvodcom mnohých problémov a okrem iného šikanuje svoju spolužiačku. Amandu táto správa veľmi zamrzela, nakoľko obvinenie zo šikany je skutočne vážne. Rozhodla sa preto, že Hannah tvrdo prevychová.

 

Amadna rozhodne nepatrí medzi matky, ktoré budú svoje dieťa brániť za každých okolností, aj v prípade, že spravilo chybu. Za zlé skutky treba pykať, pretože ako samotná žena tvrdí, jedným z hlavných dôvodov, prečo šikana na školách pretrváva je to, že nikdy nie je adekvátne potrestaná. Na svoju dcéru si teda pripravila špeciálny trest.

 

Domáce väzenie ani zhabanie mobilného telefónu to však rozhodne nebolo. Bolo to tvrdšie, no podľa všetkého aj účinnejšie. Amanda dcére úplne vypratala izbu, vzala jej všetky osobné veci vrátane nábytku. Jediné, čo jej tam ostalo, bola posteľ a jeden outfit, v ktorom bude do školy chodiť celý týždeň. Tvoriť by ho malo úplne bežné oblečenie doplnené tričkom s motívom antišikany. Okrem toho bude Hannah musieť napísať ospravedlňujúce listy pre spolužiačku, ktorej ublížila a tiež učiteľke, ktorú urazila.

 

Rázna matka sa vyjadrila, že ak by bola dospelá, za podobné správanie by sa mohla dostať aj do väzenia, preto jej chcela názorne ukázať, čo by ju v takom prípade čakalo. „Chcem, aby z nej vyrástla zrelá, slušná osobnosť. Ak sa nenaučí v detstve pravidlám, v dospelosti to bude mať oveľa ťažšie,“ vyjadrila sa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies