Matka zavraždeného Remiáša pre zrušenie amnestií adresovala poslancom tieto slová

NETKY.SK • 6 Apríl 2017, 10:03 • 2 min
Matka zavraždeného Remiáša pre zrušenie amnestií adresovala poslancom tieto slová

BRATISLAVA - Poslanci včera večer v parlamente odhlasovali zrušenie Mečiarových amnestií. Tento historický okamih privítala väčšina Slovákov. Najväčšie zadosťučinenie však cíti matka zavraždeného Remiáša, Anna Remiášová. Tá poslancom dokonca aj napísala list, ktorý potom zverejnil portál aktuality.sk.

slovakia

left justify in out

V liste ďakuje každému, kto sa rozhodol prehodnotiť svoj postoj a nakoniec hlasovať za ich zrušenie.

 

Pani Remiášová zároveň vyjadruje nádej "že sme urobili jeden krok smerom od zlého dedičstva mafiánskych 90-tych rokov, a že sa politika na Slovensku odkláňa od kriminálnych praktík".


Ako ďalej dodala „každý poslanec, ktorý zahlasoval za zrušenie Mečiarových amnestií, prispel k tomu, že už žiadnej slovenskej matke nezabijú syna len preto, lebo si jeden politik myslí, že je všemocným Bohom."

 

V závere listu ešte poďakovala za všetky matky a otcov, v mene ktorých zároveň politikov vyzýva, "aby robili slušnú a rozumnú politiku" , ktorá by nenútila mladých ľudí odchádzať za hranice Slovenska, ale aby sme mohli byť tu doma na ňu pyšní. 


Remiášová list poslancom doručila ešte pred samotným hlasovaním o zrušení amnestií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies