Matka útočníka z Ottawy je nahnevaná na syna, ospravedlnila sa za bolesť

NETKY.SK • 24 Október 2014, 07:29 • 2 min
Matka útočníka z Ottawy je nahnevaná na syna, ospravedlnila sa za bolesť

OTTAWA - Žena, ktorá sa identifikovala ako matka strelca, ktorý zaútočil v stredu na kanadský parlament v hlavnom meste Ottawa, dnes v e-maile napísala, že je nahnevaná na svojho syna. Aj v mene manžela sa ospravedlnila za bolesť a strach, ktoré spôsobil.

slovakia

left justify in out

"Bol stratený, nezapadol," uviedla Susan Bibeauová v e-mailovom vyhlásení pre tlačovú agentúru AP, ktoré napísala v mene svojom a svojho manžela Bulgasema Zehafa.
      

Kanadská polícia vyšetruje muža menom Michael Zehaf-Bibeau ako podozrivého z útoku na parlament. Uviedol to zdroj oboznámený so záležitosťou. Americkí predstavitelia vyhlásili, že podľa ich informácií podozrivý páchateľ prestúpil na islam. "Žiadne slová nedokážu vyjadriť smútok, ktorý teraz cítime. Sme veľmi smutní, že prišiel o život muž (kanadský vojak). Všetko stratil a zanechal po sebe rodinu, ktorá musí cítiť len bolesť a žiaľ. Posielame im svoju najhlbšiu sústrasť, hoci slová sa zdajú také zbytočné," uvádzalo sa v e-maile.
      

"Chceme sa ospravedlniť aj za všetku bolesť, hrôzu a zmätok, ktoré spôsobil. Nemáme na to žiadne vysvetlenie. Som nahnevaná na nášho syna, nechápem to a časť mňa ho teraz chce nenávidieť," napísala žena vo vyhlásení. "Ja, jeho matka, som sa s ním minulý týždeň cez obed rozprávala. Nevidela som ho predtým päť rokov. Takže o pozadí jeho konania viem povedať len veľmi málo," dodala matka o synovi v správe pre AP, ktorú citovala aj agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies