Matka troch detí zomrela na následky plastickej operácie

NETKY.SK • 20 November 2019, 17:26 • 2 min
Matka troch detí zomrela na následky plastickej operácie

Matka troch detí zomrela počas plastickej operácie. Žena sa vybrala do Turecka, kde si chcela splniť sen o dokonalom pozadí, domov sa však už nevrátila.

slovakia

left justify in out

Lea Cambridge (29) snívala o dokonalej „instagramovej“ postave, preto sa rozhodla podstúpiť plastickú operáciu pozadia. Vybrala sa preto do Turecka, kde si naplánovala zákrok s plastickým chirurgom. Za sumu 6 500 libier (okolo 7 500 EUR) jej mali zväčšiť pozadie, avšak operácia sa skomplikovala a matka troch detí zomrela. Dôvodom jej smrti bola krvná zrazenina.

 

img 

 

Podľa partnera zosnulej ženy sa lekár, ktorý zákrok viedol, vyjadril, že výsledok zákroku bude 50 na 50. Inými slovami, samotný lekár nebol presvedčený o jeho úspešnosti. Procedúra spočívala v tom, že lekár extrahoval tuk z oblasti pásu a brucha a vstrekoval ho do ženinho pozadia. Pri náhodnom vstreknutí tuku do žily však nastali komplikácie, ktoré žene spôsobili tri infarkty.

 

img

 

Partner ženy Scott Franks zažaloval lekára a obvinil ho, že tuk vstrekol príliš hlboko do svalu a tak sa dostal do žily ženy. Na súde sa citoval lekárove slová, ktoré mu po smrti ženy povedal.

 

"Povedal, že ju stabilizovali a potom mala ďalšie tri infarkty. Tiež povedal, že každého anatómia je iná. Jeho slová boli „...nemôžete dopredu vediež, ako operácia dopadne, stačí sa pokúsiť držať sa ďalej od určitých žíl."" vyjadril sa Franks. Lekár Ali Uckan mu oponoval, že Lea užila pred operáciou drogy, ktoré skomplikovali celý jej priebeh a spravil všetko, čo je v jeho silách, aby ženu zachránil. Podľa Franksa to neprichádza do úvahy. Súdne pojednávanie stále pokračuje, vinníka súd zatiaľ neurčil.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona