Matka Seleny Gomez prehovorila: Takto vyzerá ideálny muž podľa jej dcéry!

NETKY.SK • 25 Jún 2018, 11:00 • 2 min
Matka Seleny Gomez prehovorila: Takto vyzerá ideálny muž podľa jej dcéry!

Aký je vysnívaný muž známej speváčky Seleny Gomez?

slovakia

left justify in out

Kto pozná dcéru lepšie, než jej vlastná matka? Zrejme nikto. Často sa dokonca stáva, že práve mama má v pocitoch svojho dieťaťa jasnejšie, než ono samo. Podobne je to aj v prípade známej speváčky Seleny Gomez a jej matky Mandy Teefey.

 

Selena a Mandy mali odjakživa kamarátsky vzťah. Aj z tohto dôvodu vie Mandy veľmi presne, čo jej dcéra hľadá a čo v žiadnom prípade nesmie chýbať jej budúcemu partnerovi. Dokonca pomenovala tri konkrétne vlastnosti, ktoré potenciálny nápadník speváčky musí mať, aby ju oslovil.

 

Selena si v poslednom období prešla naozaj zložitými situáciami. Týkali sa tak jej partnerského života, ako aj zdravotného stavu. Problémy však stále nie sú úplne zažehnané a Selenu trápi lupus. Aj preto pri sebe potrebuje mať niekoho, kto má zmysel pre humor a dokáže ju rozosmiať aj v tých najťažších chvíľach.

 

Mladá hudobníčka sa vo svete showbiznisu pohybuje od útleho detstva, preto dobre vie, ako to v tomto svete chodí. Rodina a manželstvo sú vo väčšine prípadov len akousi prechodnou záležitosťou a pevné rodinné putá sa takmer vytratili. O to viac je to však podľa Mandy pre Selenu dôležité. Mať po boku niekoho, pre koho je rodina alfou a omegou.

 

Nakoľko Selena nežije životom úplne bežnej mladej ženy, je nesmierne dôležité, aby mala pri sebe muža, ktorý to bude akceptovať. Musí byť preto sám sebou, žiť svoj život a mať vo veciach jasno. Nesmie to byť niekto, kto by mal prehnanú snahu spravovať jej život. Práve toto je podľa Mandy a Seleny najdôležitejšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies