Matka sa musela zmieriť so smrťou svojho dieťatka, no potom sa ukázalo, že nemocnica urobila neodpustiteľnú chybu!

NETKY.SK • 27 Február 2018, 11:29 • 2 min
Matka sa musela zmieriť so smrťou svojho dieťatka, no potom sa ukázalo, že nemocnica urobila neodpustiteľnú chybu!

Nemocnica urobila chybu, s akou sa títo rodičia zrejme nikdy nevysporiadajú.

slovakia

left justify in out

Je prirodzené, že rodičia sa na príchod svojho potomka veľmi tešia. Robia všetko preto, aby sa im podarilo dokonale zabezpečiť jeho blaho. Inak to nebolo ani v prípade ruského manželského páru, ktorému sa v roku 2011 narodilo dieťatko.

 

Žiaľ, krátko po narodení lekári matke oznámili, že novorodenec má vážne komplikácie, kvôli ktorým neprežije. Pre rodičov to, samozrejme, bola rana. Kvôli administratívnym záležitostiam podpísali dohodu o tom, že sa dieťaťa zrieknu. Napriek tomu, že stále dúfali v zázrak, po týždni prišla z nemocnice definitívna správa o úmrtí ich bábätka. Nevyrovnali sa tým ani roky po tragickej udalosti.

 

Po siedmych rokoch sa však stalo niečo zvláštne. Žene zo dňa na deň zablokovali účet v banke. Keď sa išla informovať na pobočku, v čom nastal problém, pracovníci jej oznámili, že to má na svedomí exekúcia. Manželia si to nevedeli vysvetliť, pretože žiadne podlžnosti nemali. Keď kontaktovali príslušné úrady zistili neuveriteľnú vec. Boli dlžní približne 3400 eur sirotincu, v ktorom žilo ich dieťa!

 

Nemocnica, v ktorej sa žene potomok narodil, urobila fatálnu chybu. Nie je známe, ako presne k nej došlo, no podstatné je, že rodičia sedem rokov žili v smútku zo smrti ich dieťaťa, ktoré bolo v skutočnosti nažive a vyrastalo bez ich lásky v sirotinci.

 

Prípad sa dostal pred súd, kde sa rodičom podarilo svoje dieťa získať späť a od novembra minulého roka žijú spolu. To, či manželia podajú trestné oznámenie aj na nemocnicu, zatiaľ nie je jasné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies