Matka s tromi deťmi sa úmyselne zrútila autom do rieky Hudson

NETKY.SK • 13 Apríl 2011, 07:12 • 2 min
Matka s tromi deťmi sa úmyselne zrútila autom do rieky Hudson

Matka s tromi deťmi sa úmyselne zrútila autom do rieky Hudson

slovakia

left justify in out

Američanka zo štátu New York v návale zlosti po domácej hádke naložila do auta svoje štyri deti, pričom jedno počas jazdy z vozidla vyhodila, a s troma ostatnými sa úmyselne zrútila s vozidlom do rieky Hudson. Matka a jej tri deti incident neprežili, informovali dnes miestni hasiči.
      Ako uviedol šéf hasičov Michael Vatter, desaťročný chlapec, ktorého žena vyhodila z vozidla, pribehol na neďalekú hasičskú zbrojnicu, aby požiadal o pomoc. Chlapec hasičom povedal, že jeho matka prešla s vozidlom cez trajektovú plošinu v meste Newburgh, približne 100 kilometrov severne od New Yorku, a zletela do kalnej vody rieky Hudson.
      Hasiči a policajti s člnmi preskúmali oblasť. Do záchrannej operácie sa zapojili aj potápači, ktorí približne po hodine našli potopené vozidlo v zhruba trojmetrovej hĺbke a vzdialené 25 metrov od brehu. Po náleze konštatovali, že všetky tri osoby, uväznené v automobile, sú mŕtve.
      Žena žila so svojimi deťmi len šesť blokov od miesta nešťastia. K domácej hádke došlo asi len desať minút pred pádom vozidla do rieky.
      Mesto Newburgh s približne 30.000 obyvateľmi sa nachádza na západnom brehu rieky Hudson, pretekajúcej cez štát New York.
Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies