Matka roka: Usporiadala párty pre nezletilých, syna (7) zamkla v kúpeľni!

NETKY.SK • 6 Júl 2013, 06:26 • 2 min
Matka roka: Usporiadala párty pre nezletilých, syna (7) zamkla v kúpeľni!

PALM BEACH SHORES – Policajti z Južnej Floridy neverili vlastným očiam, keď prišili do bytu Kimberly Kieranovej (39). V jej dome sa konala párty, ktorej sa zúčastnilo 26 tínedžerov. Keď prehľadávali dom, v kúpeľni našli zamknuté sedemročné dieťa!

slovakia

left justify in out

Políciu privolali susedia, ktorým sa nezdalo čo sa v byte deje. „Boli sme s manželkou znepokojení, pretože vieme, že v tom byte býva dieťa.“  Kieranovej párty bola v plnom prúde aj v Čase príchodu polície a majiteľke bytu trvalo 20 minút kým sa „uráčila“ otvoriť strážcom zákona dvere.

„Bola tak opitá, že sa nedokázal udržať na nohách bez toho, aby sa opierala o dvere,“ prezradil zasahujúci policajný dôstojník. Okrem opitej Kieranovej sa v byte nachádzalo 26 na mol opitých nezletilých mladíkov.

Keď sa policajti chceli dostať do bytu Kieranová spolu s tínedžermi zatarasili dvere do bytu a nevpustili strážnikov dnu. Tí si privolali posily a s použitím násilia sa dostali dovnútra. V byte našli okrem 27 opitých ľudí aj malého chlapca. Toho do kúpeľne zamkla vlastná matka s tým, aby nerušil zábavu.

Kieranová je obvinená z viacerých trestných činov – rušenie nočného kľudu, za to, že ponúkla alkohol nezletilým a zo zanedbania starosti o dieťa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies