Matka Radamela Falcaa dvíha varovný prst

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 13:17 • 2 min
Matka Radamela Falcaa dvíha varovný prst

MANCHESTER – Matka kolumbijského futbalistu Radamela Falcaa povedala, že jej syn je v Manchestri United "nešťastný" a v lete by mohol klub opustiť.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Falcao hral v Premier League iba v jedinom zápase Man Utd z posledných ôsmich, keď nastúpil proti londýnskej Chelsea, ktorý Diabli prehrali 0-1.

"Aj keď je nešťastný z toho, že nie je v základnej jedenástke, tak musí akceptovať rozhodnutie trénera," povedala Carmenza Zarate pre kolumbijskej noviny El Espectador. "Často mu pripomínam, že po skúške alebo ťažkostiach prichádza požehnanie. Ak mu Boh ukáže novú cestu, tak opustí Manchester, keď nie tak tu ostane. Dúfame, že ho čakajú lepšie obdobia. Boh nás neopustil a môj syn bude opäť strieľať góly ako predtým."

Pred jeho príchodom na Old Trafford bol Falcao jedným z najlepších útočníkov na svete so 104 gólmi v 139 zápasoch za Porto, Atlético Madrid a Monako. V januári 2014 však utrpel zranenie predného skríženého väzu, ktoré ho vyradilo z MS v Brazílii pred jeho septembrovým prestupom do United.

Falcao, ktorý v United zarába približne 265.000 libier týždenne, však nedokázal už od 31.januára streliť gól, keď naposledy skóroval proti Leicesteru City.

Pani Zarate povedala: "Toto nie je normálna situácia, čo zažíva vo svojej kariére, ale to sa vo futbale niekedy stáva. V jeho živote nebolo všetko jednoduché. Počas svojej kariéry prežil aj zopár ťažkých chvíľ. Tie spomalili jeho vývoj a zabránili mu v účasti na významných podujatiach, ako sú majstrovstvá sveta alebo ho posadili na lavičku náhradníkov tak ako v Manchestri."

 

Radamel Falcao prišiel do Manchestru United na hosťovanie v septembri 2014 z francúzskeho Monaka, avšak v 28 zápasoch sa mu podarilo streliť iba štyri góly.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies