Matka osmorčiat bude na Floride predvádzať striptíz

NETKY.SK • 3 Jún 2012, 21:17 • 2 min
Matka osmorčiat bude na Floride predvádzať striptíz

Matka osmorčiat bude na Floride predvádzať striptíz

slovakia

left justify in out

img

Američanka Nadya Suleman, ktorá sa stala známou po pôrode osmorčiat, bude od 11. do 15. júla predvádzať striptíz vo floridskom meste West Palm Beach. Urobí tak v rámci snahy dostať sa z dlhov, ktoré údajne prevyšujú 500-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 405-tisíc eur). Podľa zdroja blízkeho šoubizovému portálu TMZ.com by mala každú noc dvakrát vystúpiť v podniku T's Lounge. Zatiaľ nie je známe, koľko za svoje odhaľovanie zinkasuje. Tridsaťšesťročná obyvateľka južnej Kalifornie už má za sebou fotenie snímok, na ktorých je odhalená, za ktoré dostala 10-tisíc dolárov. Už v lete by sa na trh malo dostať aj jej prvé pornovideo.

Suleman, ktorú americké médiá prezývajú Octomom, si nechala do tela implantovať 12 embryí. Po tomto zákroku priviedla v roku 2009 na svet osmorčatá. Žene v jej veku by pritom podľa všeobecných odporúčaní mali byť implantované maximálne dve embryá. Jej lekár Michael Kamrava následkom tohto činu prišiel o lekársku licenciu. Suleman verejnosť odsúdila, pretože osmorčatá priviedla na svet ako slobodná matka a to v čase, keď už mala ďalších šesť detí. V apríli v rozhovore pre ABC News povedala, že mesačne berie od štátu 4 až 5-tisíc dolárov (približne 3246 až 4058 eur). Tento príjem jej však pre 14 detí ani zďaleka nestačí.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona