Matka nafotila ročného syna ako zombie. Dôvod vás prekvapí!

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 15:00 • 2 min
Matka nafotila ročného syna ako zombie. Dôvod vás prekvapí!

Ročný chlapček, ktorý sa stal objektom pre fotografie prežil svoje prvé narodeniny nastrojený v desivom zombie oblečení. Jeho matka objednala profesionála a usporiadala nie príliš pôvabné fotenie na oslavu prvých narodenín. Internet ju odsúdil ako zlú matku. Ona sa bráni, že na to má dosť dobrý dôvod. Aký?

slovakia

left justify in out

Až ročný chlapček výstižne pomenovaný Phoenix oslávil narodeniny trochu netradičným spôsobom. V kostýme zombie jedol narodeninovú tortu, ktorá vyzerala ako ľudský mozog, a nechal sa pri tom slávnostne nafotiť.

 

Fotografie malého chlapčeka dala jeho matka na internet. A dočkala sa veľmi nepekných reakcií. "Hovorili mi, že som nechutná, morbídna, zvrátená, a že zraňujem city všetkých matiek, ktoré o svoje deti počas pôrodu prišli," zveruje sa mladá matka Amy na portále boredpanda.com.

 

Prečo táto austrálska matka drsné fotografie nechala zaobstarať? Narodenie jej syna totiž nebolo bez problémov. "Môj syn sa narodil bez srdcovej akcie. Pamätám si, ako na pôrodnej sále doktori kričali jeden cez druhého, že dieťa nemá srdcovú odozvu. Bol to tak strašný pocit! Zrútila som sa, ale zároveň som stále dúfala, že môj syn prežije," rozpráva Amy.

 

Ani po niekoľkých minútach strachu o život dieťaťa sa preto matka stále nevzdávala nádeje. "Keď dieťa vybrali a ja som nepočula žiaden plač, bolo to, ako by mi puklo srdce. Nebola som smutná, bola som absolútne zlostná kvôli tomu, čo som práve prežívala."

 

 

Malý Phoenix sa ale predviedol ako skutočný bojovník. Späť k životu ho doktori priviedli po dlhých trinástich minútach. Stalo sa to 31. októbra presne na Halloween. "Boli to tie najhoršie minúty môjho života, keď som ho prvýkrát chytila ​​do svojej náruče, bolo to, ako by celý svet zmizol a boli sme len my dvaja."

 

"Akú inú oslavu by som mala usporiadať svojmu synovi, ktorý bol vyhlásený za mŕtveho a v deň tohto sviatku zázračne ožil?" Pýta sa ostatných matiek Amy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies