Matka Kobeho Bryanta chcela dať do dražby 900 predmetov z jeho kariéry

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 14:03 • 2 min
Matka Kobeho Bryanta chcela dať do dražby 900 predmetov z jeho kariéry

LOS ANGELES - Kobe Bryant sa dohodol so svojou matkou a aukčnou spoločnosťou na riešení sporu o predaji niekoľkých predmetov viažucich sa na jeho úspešnú basketbalovú kariéru.

slovakia

left justify in out

Prezident Goldin Auctions Ken Goldin bez uvedenia konkrétnych podmienok dohody v pondelok oznámil, že do dražby sa od 17. júna dostane šesť položiek. Licitovať sa bude o dva Bryantove dresy zo stredoškolského tímu, medailón a stuhu zo zápasu stredoškolských hviezd 1996, prsteň účastníka Zápasu hviezd NBA 2000 a prsteň pre šampióna NBA z roku 2000, ktorý Bryant venoval svojim rodičom. Celkový výťažok by mal podľa Goldina dosiahnuť minimálne pol milióna dolárov, ale každý jednotlivý predmet môže pokojne atakovať hranicu 200-tisíc USD.

Rozohrávač Los Angeles Lakers chcel pôvodne dosiahnuť zastavenie dražby, o ktorej sa dozvedel iba prostredníctvom médií. Aukčná spoločnosť z New Jersey memorabílie získala od hráčovej matky Pamely. Celkovo išlo o 900 položiek v odhadovanej celkovej hodnote 1,5 milióna USD. Pamela Bryantová sa dohodla s firmou Goldin Auctions v januári a dostala preddavok 450 000 dolárov, peniaze investovala do nového domu v Nevade.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies