Matka Davida Luiza sa zastala svojho syna

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 17:18 • 2 min
Matka Davida Luiza sa zastala svojho syna

PARÍŽ - Mama brazílskeho futbalistu v službách francúzskeho klubu Paríž St. Germain Davida Luiza Regina Célia sa verejne zastala svojho syna.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, jej potomkovi príliš nevyšiel stredajší prvý zápas štvrťfinále Ligy majstrov proti FC Barcelona (1:3). David Luiz nahradil po dvadsiatich minútach hry krajana Thiaga Silvu, ktorý odstúpil pre zranenie. Nedržal však defenzívu tak pevne, ako jeho kolega, čo dokonale odhalil hráč zápasu Suárez. Uruguajčan Brazílčana dvakrát doslova zosmiešnil jasličkami. Podobná situácia nastala aj počas minuloročných MS v Brazílii, keď domáca reprezentácia pri neúčasti Silvu a na stopérskom poste s Davidom Luizom prehrala v semifinále s Nemeckom vysoko 1:7.

 

"Je to môj syn, a preto vždy budem na jeho strane. Boh všetko vidí. Nikomu neprináleží súdiť druhých. Títo ľudia sú zlí. Vždy budem stáť na jeho strane," napísala Luizova matka na sociálnej sieti Twitter.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies