Matka Brittany Murphy odmieta, že jej dcéru otrávili

NETKY.SK • 26 November 2013, 14:01 • 2 min
Matka Brittany Murphy odmieta, že jej dcéru otrávili

LOS ANGELES - Matka zosnulej americkej herečky Brittany Murphy odmietla tvrdenia bývalého manžela, že ich dcéru niekto otrávil. Sharon Kathleen Murphy tak spravila prostredníctvom otvoreného listu, ktorý zverejnila v magazíne The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

Brittany Murphy zomrela 20. decembra 2009 vo veku 32 rokov, pričom podľa koronera bol hlavnou príčinou smrti zápal pľúc, svoju úlohu však zohrali aj anémia a zvýšená hladina voľnopredajných liekov proti bolesti a nachladnutiu. Herečkin otec Angelo Bertolotti však s výsledkami pitvy svojej dcéry nesúhlasil, a preto sa rozhodol získať vzorky jej vlasov, krvi a tkaniva, ktoré poslal na nezávislú analýzu do súkromného laboratória The Carlson Company. Výsledky nových testov preukázali, že v herečkinom organizme sa nachádzalo vo vysokých koncentráciách desať ťažkých kovov. Údajne malo ísť o látky, ktoré sa bežne nachádzajú v jedoch na hlodavce, pesticídoch a insekticídoch. Herečkin otec preto tvrdí, že jeho dcéru s najväčšou pravdepodobnosťou niekto otrávil. Sharon Kathleen Murphy však tieto tvrdenia označila za absurdné a naďalej verí, že jej dcéra zomrela na zápal pľúc a anémiu. "Nemám inú možnosť, ako sa postaviť týmto neodpustiteľným snahám o pošpinenie pamiatky mojej dcéry zo strany muža, ktorý môže byť jej biologickým otcom, ale nikdy nebol skutočným otcom. Jeho tvrdenia sú založené na veľmi úbohých dôkazoch. Nikdy nebudeme s úplnou istotou vedieť, čo presne zabilo Brittany. Vieme však, že losangeleský okresný koroner vykonal množstvo testov a zistil, že zomrela prirodzenou smrťou," napísala v liste. 

Brittany Murphy pochádzala z Atlanty a účinkovala vo filmoch ako Bezmocná (1995), Narušenie (1999), Nepovedz ani slovo (2001), 8. míľa (2002), Medové týždne (2003), Dievča z lepšej spoločnosti (2003), Sin City - mesto hriechu (2005) alebo The Ramen Girl (2008). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies