Matka Brada Pitta kritizuje Obamu za potraty a homosexuálov

NETKY.SK • 6 Júl 2012, 21:22 • 2 min
Matka Brada Pitta kritizuje Obamu za potraty a homosexuálov

Matka Brada Pitta kritizuje Obamu za potraty a homosexuálov - Celebrity Americký herec Brad Pitt a jeho matka sa nezhodujú v názore na manželstvo párov rovnakého pohlavia. On i jeho snúbenica Angelina Jolie sú známi svojou podporou práv lesieb, gejov, bis

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Brad Pitt a jeho matka sa nezhodujú v názore na manželstvo párov rovnakého pohlavia. On i jeho snúbenica Angelina Jolie sú známi svojou podporou práv lesieb, gejov, bisexuálov a transsexuálov, no Jane Pitt v denníku News-Leader zverejnila otvorený list, v ktorom jasne vyjadrila svoj nesúhlas.

Jane Pitt kresťanských spoluobčanov vyzýva, aby v prezidentských voľbách nedali svoj hlas súčasnému prezidentovi, demokratovi Barackovi Obamovi, ktorý podporil homosexuálne partnerské zväzky. Namiesto toho im odporúča republikánskeho kandidáta Mitta Romneyho, ktorého podľa nej niektorí voliť nechcú len preto, že je mormón. "Tiež som kresťanka a s mormónským náboženstvom sa nezhodujem. Myslím si však, že každý kresťan by sa mal veľa modliť pred tým, ako odmietne voliť rodinne založeného muža s morálkou, ktorý je proti potratom a s kresťanmi ho spája odsúdenie homosexuálov," vyhlásila. "Každý kresťan, ktorý voliť nepôjde, dáva svoj hlas Romneyho súperovi, Barackovi Husseinovi Obamovi - liberálovi, ktorý podporuje zabíjanie nenarodených detí a manželstvá párov rovnakého pohlavia," dodala.

Brad Pitt ešte v januári v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter povedal, že "milovať niekoho, založiť si s niekým rodinu, chcieť sa niekomu zaviazať a nemôcť, je smiešne." Už vtedy však avizoval, že sa s Jolie zrejme pre prosby ich šiestich detí ožení aj napriek predošlým vyhláseniam, že sa nevezmú až dovtedy, kým nebudú legalizované aj svadby homosexuálov. V apríli sa skutočne zasnúbili, pričom hercova manažérka udalosť označila ako "sľub do budúcnosti".

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona