Matka Anthonyho Pettisa mala štedré Vianoce

NETKY.SK • 6 Január 2015, 19:37 • 2 min
Matka Anthonyho Pettisa mala štedré Vianoce

LAS VEGAS - Aktuálny šampión ľahkej váhy v UFC Anthony “Showtime“ Pettis na Vianoce tento rok rozhodne na svojej matke nešetril.

slovakia

left justify in out

Splnil jej sen  kúpou domu i auta.Jeho matka bola veľmi dojatá a od radosti strašne plakala. Pettis, ktorý má na hrudníku vytetovaný nápis, “za to kto som, ďakujem svojej mame“ stratil svojho otca  už v skorých 16 rokoch. Jeho otec zahynul tragicky, keď ho zlodej  bodol do tepny a on rýchlo vykrvácal. Odvtedy Anthony zistil, že musí mame všetko poskytnúť ako najlepšie vie a to sa mu teraz rozhodne podarilo.  V rozhovore uviedol, že mama ich troch súrodencov vychovávala  v podstate sama nakoľko ich otec skoro opustil. Tvrdí, že to je preňho najväčší vzor a že teraz je v situácii keď jej môže niečo vrátiť .

 

Anthony  vybojoval svoj titul  v UFC prvýkrát 31.8.2014 proti ťažkému súperovi Bensonovi Hendersonovi. Neubehli ani tri mesiace a Showtime začiatkom decembra úspešne  absolvoval svoju prvú  titulovú obhajobu. V stretnutí s Gilbertom Melendezom vyhral v druhom kole na škrtenie .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies