Matka (65) trinástich detí čoskoro porodí štvorčatá

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 17:38 • 2 min
Matka (65) trinástich detí čoskoro porodí štvorčatá

BERLÍN - Šesťdesiatpäťročná Nemka, matka 13 detí, má o dva mesiace porodiť štvorčatá. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na nemecké médiá.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií denníka Bild berlínska učiteľka Annegret Raunigková čoskoro pôjde do dôchodku a už teraz má ratolesti vo veku od deväť do 44 rokov, ktoré splodila s piatimi rozdielnymi mužmi.

 

Raunigková, ktorá sa zrejme stane sedemnásťnásobnou matkou, pre Bild uviedla, že sa opätovne rozhodla pre ďalšie tehotenstvo za pomoci umelého oplodnenia, pretože jej najmladšie dieťa chcelo súrodenca.

 

Lekári kritizovali rozhodnutie Raunigkovej mať ďalšie dieťa. Berlínčanka však uviedla, že sa toho neobáva: "Môžu sa na to pozerať, ako chcú oni, a ja sa k tomu postavím spôsobom, ktorý považujem za správny."

 

Raunigková sa so svojou žiadosťou znova otehotnieť obrátila na zahraničnú kliniku, kde darované vajíčka oplodnili a následne aj implantovali.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies