Matič sa zranil počas osláv, na odvetu LM má byť fit

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 18:39 • 2 min
Matič sa zranil počas osláv, na odvetu LM má byť fit

LONDÝN - Tréner aktuálneho lídra najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League FC Chelsea José Mourinho vo štvrtok oznámil, že srbský defenzívny univerzál Nemanja Matič sa zranil počas osláv triumfu v Ligovom pohári.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný bývalý hráč MFK Košice vo finále proti Tottenhamu (2:0) pre trest nenastúpil, po dueli však vymenil klubovú súpravu za hráčsky dres a spolu so spoluhráčmi sa radoval z trofeje. Nasledovali oslavy s fanúšikmi, počas ktorých si takmer dvojmetrový záložník vyvrtol členok. José Mourinho však očakáva, že jeho zverenec by mal byť do budúcotýždňovej osemfinálovej odvety Ligy majstrov proti Parížu Saint-Germain fit. "Nemanja sa zranil počas osláv. Nie je to nič vážne, ale aj keby nemal trest, nehral by," skonštatoval José Mourinho.

 

Matič nefiguroval na súpiske "The Blues" v stredajšom dueli Premier League na pôde West Hamu, v ktorom Chelsea zvíťazila 1:0, pre dvojzápasový trest, ktorý mu vymerala národná asociácia (FA) po červenej karte v ligovom dueli s Burnley. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies