Mathias Frank posilou tímu Ag2r La Mondiale na dva roky

NETKY.SK • 8 August 2016, 17:22 • 2 min
Mathias Frank posilou tímu Ag2r La Mondiale na dva roky

BRATISLAVA - Švajčiarsky cyklista Mathias Frank prestúpil z IAM Cycling do Ag2r La Mondiale, s novým zamestnávateľom podpísal zmluvu na dva roky. Dvadsaťdeväťročný ôsmy muž vlaňajšej Tour de France bude hlavným pomocníkom lídra tímu Romaina Bardeta.

slovakia

left justify in out

"Po prvý raz v kariére budem jazdiť za francúzske družstvo. Nové úlohy mi vyhovujú, predovšetkým, keď mám šancu asistovať veľkému šampiónovi, akým je Romain Bardet. Už som bol v podobnej pozícii v BMC Racing, pomáhal som Tejayovi van Garderenovi a užíval som si to. Samozrejme, budem mať aj osobné ambície, pre nový tím chcem vyhrávať preteky," povedal Frank v oficiálnom vyhlásení Ag2r La Mondiale.

 

Do francúzskeho zoskupenia pred začiatkom novej sezóny pribudli aj Francúz Rudy Barbier a Belgičania Oliver Naesen so Stijnom Vandenberghom. Informoval portál Cyclingnews.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies