Materské znamienka o vás môžu prezradiť naozaj veľa

NETKY.SK • 7 November 2014, 11:00 • 2 min
Materské znamienka o vás môžu prezradiť naozaj veľa

BRATISLAVA - Materské znamienka nenosíme na svojom tele iba tak , teda aspoň podľa čínskej astrológie. Tá tvrdí, že ich poloha predurčuje náš osud. Simon Wong je uznávaným čínskym astrológom a materskými znamienkami sa zaoberá už 30 rokov.

slovakia

left justify in out

Podľa materských znamienok Číňania napríklad určujú v akej je človek fyzickej kondícii. Najviac pribúdajú v puberte, počas tehotenstva môžu stmavnúť a po 40-tke niektoré z nich zmiznú. Nič sa však nedeje iba tak. Chcete vedieť viac? Tak čítajte.

 

Tvár

Osamelosť, neschopnosť založiť rodinu alebo sa usadiť. Ak sa nachádza na záhybe kože alebo blízko neho môže to znamenať, že si na seba máte dávať viac pozor.

 

Očné viečka

Vzťahy s blízkymi nie sú harmonické a často prichádzate o peniaze. Znamienko smútku pod okom znamená, že ste veľmi precitlivený.

 

Nos

Na špičke: nestabilita, problémy vo vzťahu. Na chrbáte nosa: máte problém s energiou, tvrdo pracujete. Na strane, blízko nosných dierok: dokážete dobre hospodáriť s peniazmi.

 

Čelo

Ak sa znamienko nachádza uprostred znamenáte, že zle komunikujete s autoritami, napríklad s rodičmi alebo nadriadeným, ak je na boku máte veľa energie.

 

Obočie

Znamienko pod obočím - ste človek prekypujúci zdravím, ak je ukryté jeho sila sa násobí. Ak je nad obočím tak si vás ľahko nájdu peniaze.

 

Brada

Húževnatosť, tvrdohlavosť. Môžete byť úspešný ale aj úplne na dne, záleží iba na vás ako dokážete so svojími schopnosťami naložiť. Potrebujete zmenu, radi cestujete.

 

Pery

Znamienko v kútiku úst symbolizuje pôžitkára, ktorý si rád vychutná dobré jedlo, je štedrý a ocení dobré veci. Ak ja priamo na pere znamená to, že vaše dieťa bude úspešné.

 

Krk

Znamienko na krku podľa Číňanov bráni toku energie, čo môže so sebou prinášať sklamania. Ak sa nachádza priamo uprostred značí to divokú povahu, ktorá nemusí každému "sadnúť".

 

Paže

Pod lokťom: dokážete sa vcítiť do druhých, nad lokťom: ľahko zarobíte peniaze.

 

Hrudník

Máte vysoký spoločenský status a v práci si vás vážia.

 

Ruky

Ste nadaný.

 

Chrbát

Naložili ste si veľké bremeno. Tvrdoi pracujete a tak sa dočkáte úspechu.

 

Nohy

Stehno: máte radi sex, ste extrovert, lýtko: máte problémy so zdravím pretože tvrdo pracujete, koleno: ľahko zarábate peniaze.

 

Brucho

Čím je bližšie k pupku tým ste štatnejším človekom.

 

Prsia

Ak sa znamienko nachádza na bradavke budete pre svoje dieťa dobrým vzorom a skvelo ho povediete životom.

 

Chodidlo

Ak je na členku máte predpoklady sa stať dobrým vodcom.

 

Zadok

Máte dobrú povesť, ste štedrý a radi pomáhate.

 

Tak čo zostili ste o sebe niečo nové?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies