Matej Rusnák sa teší na klasické Vianoce

NETKY.SK • 24 December 2014, 10:42 • 2 min
Matej Rusnák sa teší na klasické Vianoce

BRATISLAVA - Skúsený kanoista Dukly Trenčín Matej Rusnák, ktorý patrí k osvedčeným oporám slovenskej reprezentácie v rýchlostnej kanoistike, má na vianočných sviatkoch najradšej klasickú rodinnú pohodu a čas strávený s najbližšími.

slovakia

left justify in out

„Vianoce u Rusnákovcov budú klasické. Stretneme sa celá kompletná rodina. Teda otec, mama, sestra a ja. Okolo šiestej si sadneme okolo stola. Dobre sa navečeriame. Rozdáme si darčeky. Pripijeme si a budeme sa tešiť z toho, že sme spolu,“ priblížil Matej Rusnák klasické vianočné chvíle v kruhu svojej rodiny. 


„Ako malý som sa vždy tešil, že zasa budem mať kopec nových hračiek. Samozrejme, že sa to dávno zmenilo. Postupom času sa ten pohľad na Vianoce zmenil. Už tie Vianoce vnímam trochu inak. Teraz sa teším najmä na to sa, že sa všetci stretneme. Som rád, že sme všetci zdraví a že nám v podstate nič nechýba,“ zdôraznil víťaz tohoročných pretekov Svetového pohára v Milána v C1 na 5000 m. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona